Home > Dell 1320c > Dell 1320c Printer Drivers

Dell 1320c Printer Drivers

Contents

Mogelijk geldt deze beperking dan ook niet voor u. Door de Softwarepakketten te openen of de verzegeling te verbreken, de Software te installeren, te downloaden, te activeren, de voorwaarden te accepteren met een klik of door de Software te gebruiken, Er is een probleem opgetreden. Updates, patches of waarschuwingen kunnen vanaf Dell servers verstuurd worden. navigate here

Alle eigendomsrechten en intellectuele eigendomsrechten in en op de Software zijn eigendom van en in het beheer van de fabrikant of de eigenaar van de Software. Save the driver file somewhere on your computer where you will be easily able to find it, such as your desktop. ALGEMEENDeze licentie is van kracht totdat deze wordt beëindigd. Ook mag u geen afgeleid werk maken van de Software.

Dell 1320c Driver Mac

BIJZONDERE, MORELE SCHADE OF GEVOLGSCHADE (MET INBEGRIP VAN, MAAR NIET BEPERKT TOT, DE AANSCHAF VAN VERVANGENDE GOEDEREN OF SERVICES; HET VERLIES VAN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN, GEGEVENS OF WINST, OF DE ONDERBREKING VAN BEDRIJFSACTIVITEITEN), Dit kan uw computer beschadigen. Als er geen aparte licentieovereenkomst is, geldt deze Overeenkomst voor uw gebruik van Updates, en dergelijke Updates worden voor het doel van deze licentieovereenkomst beschouwd als Software. Voor meer informatie over het privacybeleid van Dell of de manier waarop Dell omgaat met uw persoonlijke gegevens, leest u de privacyverklaring van Dell op www.dell.com/privacy.

  • Voor de beste ervaring raden we aan Internet Explorer of Chrome te gebruiken.
  • Wellicht moet u een applicatie-instelling updaten.
  • Onze excuses, maar wij kunnen uw verzoek niet verwerken omdat deze service tijdelijk niet beschikbaar is.
  • Dit kan enkele minuten duren.
  • Dit is geen verkoopovereenkomst voor software of enige ander intellectueel eigendom.

Installation Instructions To install the Dell 1320c Colour Laser Printer driver, download the version of the driver that corresponds to your operating system by clicking on the appropriate link above. Als er geen aparte licentieovereenkomst is, geldt deze Overeenkomst voor uw gebruik van Updates, en dergelijke Updates worden voor het doel van deze licentieovereenkomst beschouwd als Software. Voor zover toegestaan door de lokale wetgeving is op deze Overeenkomst de wetgeving van de staat Texas van toepassing, zonder inachtneming van richtlijnen ten aanzien van strijdige wetgeving. Dell 1320c Network Setup DEZE BEPERKTE GARANTIE GEEFT U BEPAALDE WETTELIJKE RECHTEN.

Nederland Do more with Dell Partnerprogramma TechCenter Over Dell Bedrijfsinformatie Maatschappelijke verantwoordelijkheid van bedrijven Betrokkenheid van de klant Vacatures Dell nieuwscentrum Dell Technologies Juridisch Advertenties en e-mails Privacybeleid Juridische Bepalingen Algemene Lijsten kunnen alleen worden opgeslagen door u aan te melden bij uw bestaande account, of door een nieuwe aan te maken en te klikken op "Deze lijst opslaan." Meer informatie Mijn Dit kan uw computer beschadigen. Drivers via servicetag De servicetag kan worden gebruikt voor het ophalen van een lijst drivers voor de hardware die in de fabriek op uw systeem is geïnstalleerd, evenals eventuele aanbevolen updates

U mag de Software niet verhuren of leasen, of de bijgeleverde schriftelijke documentatie van de Software kopiëren. Dell 1320c Specs Ook mag u geen afgeleid werk maken van de Software. Voorbereiden op downloaden... Iedere overdracht moet zowel de recentste update als alle voorgaande versies bevatten.

Dell 1320c Driver Windows 10

Close Report Offensive Content If you believe this comment is offensive or violates the CNET's Site Terms of Use, you can report it below (this will not automatically remove the comment). Dit kan enkele minuten duren. Dell 1320c Driver Mac U mag geen sublicenties verlenen van de Software. Dell Color Laser 1320c Manual Voor de beste ervaring raden we aan Internet Explorer of Chrome te gebruiken.

U verklaart dat u deze Overeenkomst hebt gelezen en begrijpt, dat u door de bepalingen ervan gebonden bent en dat dit de volledige en exclusieve verklaring is van de Overeenkomst tussen http://jcibook.net/dell-1320c/dell-1320c-printer-drivers-windows-xp.html Voor zover toegestaan door de wet, komen Dell en u overeen om afstand te doen van het recht op juryrechtspraak met betrekking tot de Software of deze Overeenkomst. Als het bij uw Dell computer of apparaat meegeleverde pakket, optische schijven en andere storagemedia bevat, dient u alleen de media te gebruiken die geschikt zijn voor uw computer of apparaat. U stemt ermee in om deze wetten na te leven. Dell Color Laser 1320c Error Light

Onze excuses, maar wij kunnen uw verzoek niet verwerken omdat deze service tijdelijk niet beschikbaar is. Dell en diens leveranciers garanderen NIET dat de functies van de Software voldoen aan uw vereisten of dat de Software ononderbroken of foutloos werkt. Deze beperkte garantie is nietig als de schade aan de media is veroorzaakt door een ongeluk, misbruik, verkeerd gebruik, of door een reparatie of aanpassing die niet door Dell is uitgevoerd. http://jcibook.net/dell-1320c/dell-1320c-printer-drivers-mac.html Ondersteuning voor Dell 1320c Color Laser Printer Product wijzigen Product wijzigen Supportonderwerpen en -artikelen Drivers en downloads Handleidingen en documenten Garantie Systeemconfiguratie Onderdelen en accessoires Bezig met laden.

De Software wordt beschermd door auteursrechtwetgeving van de Verenigde Staten en andere toepasselijke wetten en internationale verdragen, en wordt mogelijk beschermd door de octrooiwetten van het desbetreffende rechtsgebied. Dell 1320c Troubleshooting Deze garantie is alleen op u van toepassing en is niet overdraagbaar. Door de Softwarepakketten te openen of de verzegeling te verbreken, de Software te installeren, te downloaden, te activeren, de voorwaarden te accepteren met een klik of door de Software te gebruiken,

Tijdens de update wordt uw computer opnieuw opgestart en ziet u korte tijd een zwart scherm. × Mijn downloadlijsten Met Mijn downloadlijsten kunt u lijsten met drivers maken en opslaan die

Winkel Support Community Mijn account Winkel Support Community ×Close Contact × Verouderde browser gedetecteerd. Het is ons opgevallen dat u een oudere versie van Internet Explorer gebruikt. U bent verantwoordelijk voor de keuze van de Software om de door u gewenste resultaten te behalen, alsook voor het gebruik en de via de Software verkregen resultaten. DEZE BEPERKTE GARANTIE GEEFT U BEPAALDE WETTELIJKE RECHTEN. Dell 1320c Driver Windows 8 Note that your submission may not appear immediately on our site.

Tijdens de update wordt uw computer opnieuw opgestart en ziet u korte tijd een zwart scherm. × Mijn downloadlijsten Met Mijn downloadlijsten kunt u lijsten met drivers maken en opslaan die U dient dan alle Software (inclusief meegeleverde media, geschreven materialen en verpakking) onmiddellijk te retourneren voor een volledige restitutie, of u dient alle Software te verwijderen, zoals door Dell wordt gevraagd. De update bevat verbeteringen van functies of wijzigingen waarmee u uw systeemsoftware actueel en compatibel met andere systeemmodules (firmware, BIOS, drivers en software) houdt. http://jcibook.net/dell-1320c/dell-1320c-printer-drivers-windows-7.html Deze software is onderworpen aan de voorwaarden van de specifieke licentie waarmee deze samen geleverd is.OPEN-SOURCESOFTWARE WORDT GEDISTRIBUEERD IN DE HOOP DAT DEZE NUTTIG ZAL ZIJN, MAAR WORDT "ZOALS ZIJ IS"

Hierdoor kan tijdelijk de kwaliteit van de Software verminderen of kan de Software niet goed of helemaal niet werken. Mogelijk hebt u sommige van deze toepassingen geselecteerd bij de aankoop van uw computer. GEHOSTE SOFTWARE & VIA HET INTERNET TOEGANKELIJKE SOFTWAREEen deel of alle Software kan op afstand worden gehost of is voor u toegankelijk via het internet. U stemt ermee in om deze wetten na te leven.

Voor de beste ervaring raden we aan Internet Explorer of Chrome te gebruiken. Voorbereiden op downloaden... U stemt specifiek in met het feit dat de Software niet gebruikt mag worden voor activiteiten met betrekking tot massavernietigingswapens, waaronder, maar niet beperkt tot activiteiten gerelateerd aan het ontwerp, de Help en zelfstudies voor drivers Hulp en zelfstudies voor drivers x Waarschuwing: schakel uw computer niet uit en koppel de stroomtoevoer niet los tijdens het bijwerken van het BIOS.

Actie vereist: installeer Dell System Detect (DSD) of download het opnieuw. Vervangende media vallen onder de resterende garantieperiode van de oorspronkelijke media of hebben een garantie van 30 dagen, afhankelijk van welke periode langer is. OSTypeVersionDate AddedFile SizeFile TypeDownload Link (About) Windows 2000DriverENG (MR3), A032010-07-308.31 MBexeDell 1320c Windows 2000 Printer Driver DownloadWindows XPDriverENG (MR3), A032010-07-308.31 MBexeDell 1320c Windows XP Printer Driver DownloadWindows VistaDriverENG (MR3), A032010-07-308.31 MBexeDell Then follow the instructions below corresponding to the file type that you downloaded exe (Executable File)Go to the location where you saved the file and double click on the file.

Elke bepaling van deze overeenkomst is scheidbaar. Deze servers bevinden zich mogelijk buiten uw land. Onder deze wetten is het niet toegestaan om de Software te verkopen, in lease te geven of over te dragen aan verboden landen (op dit moment Cuba, Iran, Noord-Korea, Soedan en Lijsten kunnen alleen worden opgeslagen door u aan te melden bij uw bestaande account, of door een nieuwe aan te maken en te klikken op "Deze lijst opslaan." Meer informatie Deze

Als u op “Ja, ik ga akkoord” klikt, staat u toe dat Dell in het register op uw computer een vermelding opslaat waardoor dell.com in uw internetbrowser als vertrouwde website wordt U dient de auteursrecht- en andere eigendomsaanduidingen te kopiëren en op te nemen in alle kopieën van de Software. De update bevat verbeteringen van functies of wijzigingen waarmee u uw systeemsoftware actueel en compatibel met andere systeemmodules (firmware, BIOS, drivers en software) houdt. Close Submit Your Reply Summary:0 of 1,000 characters Submit cancel The posting of advertisements, profanity, or personal attacks is prohibited.Click here to review our site terms of use.

Probeert u het later nog eens. Click the OK button to exit from the installer. Contractant/fabrikant is Dell Products, L.P., One Dell Way, Round Rock, Texas 78682. Close Update Your Review Since you've already submitted a review for this product, this submission will be added as an update to your original review.